Aangepaste fietsen

Als het fietsen vanwege een lichamelijke beperking moeilijk is, of als u meer stabiliteit nodig heeft tijdens het fietsen is een aangepaste fiets wellicht een oplossing. Door bijvoorbeeld een lage instap, een lager evenwichtspunt, drie wielen, een krachtige elektrische trapondersteuning of speciale accessoires kan men vaak weer gemakkelijker en zelfstandig fietsen.

Ook het team van Bike Totaal Van Hulst vindt het belangrijk dat iedereen kan genieten van het fietsen in de buitenlucht. Bike Totaal Van Hulst is daarom officieel servicepartner van Van Raam Fietsen: dé leverancier van driewielfietsen, scootmobielfietsen, rolstoelfietsen, rolstoeltransportfietsen, tandems, duofietsen en lage instapfietsen (comfortfietsen). Deze fietsen zijn ook met elektrische ondersteuning leverbaar. Daarnaast maakt Van Raam fietsframes, bakfietsframes en een speciale fietstaxi voor 8 kinderen: de GoCab.
Maak een afspraak met onze specialist en wij informeren u graag over de vele mogelijkheden.

Voor onderhoud en reparaties aan uw huidige aangepaste fiets bent u vanzelfsprekend ook welkom in onze professionele werkplaatsen in Leiden, Oegstgeest en vanaf april ook in Sassenheim.