Uw fiets ombouwen tot elekrische fiets

Heeft u een speciale fiets, bakfiets, tandem of driewieler en kunt u wat ondersteuning gebruiken bij het trappen? Of bent u gewoon tevreden met uw huidige fiets, maar is het trappen soms te zwaar? Laat dan uw fiets ombouwen tot een elektrische fiets.

In onze moderne werkplaats beschikken wij over alle apparatuur om uw fiets professioneel om te bouwen tot een elektrische fiets. Als dealer van R|A|T - Holland kunt u bij ons kiezen uit diverse accupakketten en opties in verschillende prijsklassen. R|A|T - Holland is dé leverancier van de modernste batterijen en accu's.

Vooraf bespreken wij altijd eerst uitgebreid de mogelijkheden en ontvangt u een prijsopgave. Zo komt u niet voor verrassingen achteraf te staan en kunt u straks heerlijk genieten van een duwtje in de rug op de fiets.

Wilt u zelf uw fiets ombouwen tot elektrische fiets? Wij leveren ook alle onderdelen voor het ombouwen van uw fiets. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden.

Bakfiets omgebouwd tot elektrische fiets

Onlangs hebben wij een bakfiets voorzien van trapondersteuning. Hieronder vindt een impressie van de werkzaamheden en op het filmpje ziet u het resultaat.